اسید سیتریک یک اسید ضعیف آلی است که در مرکبات یافت می شود. اسید سیتریک یک نگهدارنده طبیعی است و همچنین برای افزودن طعم اسیدی (ترش) به غذاها و نوشیدنی های غیر الکلی استفاده می شود. در بیوشیمی، مهم است به عنوان یک واسطه در چرخه اسید سیتریک و در نتیجه اسید سیتریک، متابولیسم تقریبا همه چیزهای زندگی رخ می دهد. اسید سیتریک همچنین به عنوان عامل تمیزکننده محیط زیست عمل می کند و به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند.اسید سیتریک در انواع میوه ها و سبزیجات وجود دارد، اما بیشتر در لیمو و لیمو متمرکز شده است، در حالی که می تواند تا 8 درصد وزن خشک میوه را تشکیل دهد.
اسید سیتریک یک متابولیت طبیعی و یک واسطه در متابولیسم اکسیداتیو سلولی است. اسید سیتریک که در میتوکندری پس از تراکم استات با اگزالاسیتات تشکیل شده است. سپس اسید شش کربن به طور متوالی به یک سری اسیدهای چهار کربن تخریب می شود که به طور موثر اکسیداسیون استات در سلول انجام می شود. اطلاع از نحوه خرید اسید سیتریک و فروش اسد سیتریک به راحتی امکان پذیر است.بنابراین، اسید سیتریک به دی اکسید کربن و آب بدن متابولیزه می شود و تنها اثر گذرا بر وضعیت پایه سیستمیک اسید دارد؛ آن را به عنوان یک مولفه بافر موقت کار می کند. اکسیداسیون تقریبا کامل است و کمتر از 5 درصد سیترات بدون اکسیداسیون ادرار دفع می شود. اسید سیتریک به عنوان بخشی از رژیم غذایی معمول مصرف می شود. مصرف روزانه انسان اسید سیتریک از منابع طبیعی و مواد افزودنی مواد غذایی ممکن است بیش از 500 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن باشد [4،5]. اسید سیتریک از دستگاه گوارش جذب می شود و با آنزیم سیتراتا واکنش می دهد تا اسید نیتریک و اسید استیک را تولید کند [27،70]. کل اسید سیتریک در سرم انسان تقریبا 1 میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن است.
درباره این سایت